Boekerz is door haar ervaring gespecialiseerd in het voeren van artiestenmanagement. Samen denken we na over de te nemen stappen in de carrière van de artiest. We maken een planning voor nu en voor in de toekomst zodat we samen het maximale kunnen halen uit het talent. Wij adviseren en ondersteunen daar waar nodig is. Door onze persoonlijke benadering is elke artiest voor ons speciaal. Dit uit zich bijvoorbeeld in tourmanagement, locatiebezoek en de persoonlijke aandacht.

Door onze nauwe samenwerking met verschillende omroepen en productiemaatschappijen hebben wij inmiddels al voor een groot aantal programma’s de artiesten geleverd. Door middel van creatieve samenwerking bepalen wij samen met de producent welke artiesten het beste passen bij het betreffende programma. Natuurlijk hebben wij bij de omroepen ook de juiste ingangen om een nieuwe single te promoten of extra media aandacht te genereren.

In samenwerking met onze partners zijn wij van alle markten thuis: het leveren van drukwerk zoals fotokaarten of posters, of bijvoorbeeld het maken van een videoclip of promofilmpje, het maken van een nieuwe website, het maken van een persfoto of het optimaliseren van social media. Boekerz help om hierbij de juiste weg te bewandelen.

“You’ve got the talent, we bring out the best in you”