Boekerz is nieuw en jong boekings- en managementbureau voor artiesten. Boekerz is een initiatief dat geboren is uit liefde en passie voor het entertainmentvak. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het hoogste niveau van de Nederlandse entertainmentindustrie. Entertainment stroomt door onze aderen. Door onze grote ervaring hebben wij alle vaardigheden in huis om in de breedste zin van het woord met entertainment bezig te zijn.

Boekingen: Voor elke gelegenheid vinden wij samen het juiste entertainment. Elk evenement is uniek dus vraagt om een goede samenwerking tussen u als opdrachtgever en Boekerz. In een voortraject naar een evenement toe wordt uitgebreid gesproken over wensen en mogelijkheden. Boekerz heeft een grote verscheidenheid aan artiesten te bieden. Bij ons kunt u bijna elke artiest boeken voor uw evenement. Van het creatieve concept tot aan het eindresultaat is onze passie, van huiskamer tot aan de Heineken Music Hall.

Management: Wij zijn zeer gemotiveerd om onze artiesten te begeleiden in hun loopbaan.
Samen met onze artiesten kijken wij naar de toekomst door vooruit te denken over en creatief te zijn in het aanboren van nieuwe mogelijkheden in de markt. Elke artiest is een brand en daarom is individuele begeleiding belangrijk. Verder ligt onze kracht in het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe talenten, want er is ruimte genoeg voor een nieuwe generatie artiesten.

‘De dromen van vandaag zijn de werkelijkheid van morgen’.