Op jonge leeftijd maakte Christina haar debuut als mannequin in de show van ontwerper Paul Schulten. Inmiddels is zij is een televisie personality, model en kunstenares. Iedereen leerde haar kennen in het televisieprogramma ‘Op zoek naar God’, gevolgd door ‘Welkom bij de Camara’s’ en het spraakmakende ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’.

Zij was ooit te zien in het programma ‘Celebrity Pole Dancing’ waar zij als enigste zonder sport of dans achtergrond de finale wist te behalen. Zij werd uiteindelijk vijfde maar heeft van de sport ‘paal dansen’ inmiddels ook haar werk gemaakt. Zij geeft op verschillende sportscholen les in deze bijzondere sport.

De creatieve influencer verscheen in april 2024 op cover van de welbekende Playboy.  In deze reportage laat zij zich van een prachtige artistieke kant zien.  Dit maakt deze fotoshoot tot een waar kunstwerk.

Deze eigenwijze doorzetter heeft inmiddels laten zien dat zij meer is dan alleen de dochter van beroemde ouders. Christina is de boeken voor bijvoorbeeld: catwalk model, fotoshoots (beauty and fashion), openingen, productpresentatie en famous bartending. Zij is een alleskunner die van alle markten thuis is.

Volg Christina Curry op social media: