De single van de Noord Hollandse Glenn de Koning scoorde hoge ogen in het horecacircuit. “Eentje moet kunnen” is inmiddels een veel gedraaid liedje in de Nederlandse kroegen, feestzalen en op de radiozenders. Ook de single “We Doen Het Samen” speelde in de corona periode een grote rol.

Vele weten dat Glenn de Koning niet alleen zanger, maar ook horecaondernemer met een zaak in Zaandam is. In de periode dat de horeca dicht was heeft Glenn niet stilgezeten  maar heeft een passend nummer uitgebracht wat uit handen komt van Billy Dans, Hansen Tomas en Bas van den Heuvel, deze single weergeeft precies waar vele ondernemers zich momenteel in bevinden. We hebben hier al maanden mee te maken: alles gesloten, Lock down en de avondklok.

Het nummer “We Doen Het Samen” staat voor saamhorigheid, gesteund worden door vrienden en familie en samen het hoofd proberen boven water te houden. Omdat “We Doen Het Samen” staat voor volhouden en het vooral niet het alleen hoeven doen heeft Glenn dit nummer opgenomen als duet met Richelle van Ling, zij deed mee in 2018 met The Voice of Holland.

Of het nu gaat om een intiem optreden of een grootschalig evenement, Glenn zorgt altijd voor een echt feestelijke sfeer. Met zijn veelzijdige repertoire en professionele aanpak weet hij moeiteloos het juiste nummer op het juiste moment te brengen, waardoor zijn optredens altijd een groot succes zijn. Boek Glenn de Koning en verzeker jezelf van een optreden vol muzikaal genot en onvergetelijke herinneringen!

Volg Glenn de Koning op social media: