Mariska van Kolck is een Nederlandse zangeres en musicalactrice die bekend staat om haar veelzijdige talent en indrukwekkende podiumaanwezigheid. Geboren op 8 september 1963 in Hilversum, Nederland, begon haar passie voor muziek al op jonge leeftijd.

Van Kolck begon haar carrière in de entertainmentindustrie in de jaren 80 als zangeres en danseres. Haar doorbraak in de musicalwereld kwam in de jaren 90, toen ze de hoofdrol speelde in diverse Nederlandse producties.

Een van haar meest opvallende rollen was die van Sandy in de Nederlandse versie van de wereldberoemde musical “Grease”. Met haar energieke optreden en krachtige stem wist ze het publiek te betoveren en werd ze al snel een publieksfavoriet.

Na “Grease” volgden nog vele andere musicalrollen voor Van Kolck, waaronder hoofdrollen in producties als “Cats”, “Chicago”, “Evita” en “Annie”. Haar veelzijdigheid als performer en haar vermogen om verschillende personages tot leven te brengen, maakten haar een gewaardeerde naam in de Nederlandse musicalscene.

Naast haar werk in musicals heeft Mariska van Kolck ook verschillende keren opgetreden als presentatrice en heeft ze deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s en evenementen. Mariska is ook officieel BABS (Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand) en in deze rol heeft zij al veel huwelijken in het echt mogen verbinden.

Met haar charisma, talent en toewijding aan haar vak heeft Mariska van Kolck een blijvende indruk achtergelaten in de Nederlandse entertainmentwereld en blijft ze een bron van inspiratie voor vele aspirerende artiesten.

Mariska van Kolck is de boeken voor: zangoptreden, presentatie, Babs en als spreker.

Volg Mariska van Kolck op social media: