Sylvia Geersen is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid die de entertainmentwereld heeft veroverd met haar charme, vastberadenheid en avontuurlijke geest. Geboren op 30 september 1985, begon Sylvia haar carrière als model en groeide al snel uit tot een bekend gezicht in de modewereld. Haar opvallende schoonheid en zelfverzekerde houding brachten haar naar internationale catwalks en modecampagnes, waardoor ze een prominente plaats verwierf binnen de branche.

Naast haar succes in de modewereld, verlegde Sylvia haar grenzen en waagde zich aan nieuwe uitdagingen op televisie. In 2022 nam ze deel aan het reality-datingprogramma “De Bachelorette”, waar ze op zoek ging naar de liefde tussen een groep charmante vrijgezelle mannen. Haar avontuurlijke geest kwam ook tot uiting toen ze deelnam aan “Special Forces”, een programma waarin bekende Nederlanders de uitdaging aangingen om te trainen als echte special forces.

Maar Sylvia’s veelzijdigheid stopt daar niet. Ze bewees haar creatieve kant toen ze deelnam aan “Het Perfecte Plaatje”, een televisieprogramma waarin bekende Nederlanders hun fotografietalenten laten zien onder leiding van professionele fotografen.

Door haar vastberadenheid, charme en bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, heeft Sylvia Geersen bewezen dat ze niet alleen een succesvol model is, maar ook een veelzijdige persoonlijkheid die haar grenzen blijft verleggen in verschillende facetten van de entertainmentindustrie.

Sylvia Geersen is te boeken voor o.a. fotoshoot, modeshow, meet & greet, online samenwerking op social media en als personality.

Volg Sylvia Geersen op social media: