Mick Harren, geboren en getogen in Amsterdam, is een Nederlandse zanger die de harten van velen heeft veroverd met zijn unieke stemgeluid en charismatische optredens. Zijn muzikale reis begon in de jaren 90, maar het was zijn vertolking van “Sweet Caroline” die hem in 2005 naar het nationale podium katapulteerde. Met zijn opvallende interpretatie van dit nummer brak Mick door bij het grote publiek en vestigde hij zijn naam stevig in de Nederlandse muziekscene.

Na het succes van “Sweet Caroline” bleef Mick Harren zijn fans trakteren op mooie en feestelijke muziek. Zijn nieuwste single, “Goudgele Rakker”, laat zien dat zijn talent en creativiteit nog steeds springlevend zijn. Dit nummer belichaamt de onmiskenbare energie en levenslust die typerend zijn voor Mick’s muziekstijl.

Naast zijn muzikale prestaties heeft Mick Harren ook zijn veelzijdigheid getoond door deel te nemen aan programma’s zoals “De Alleskunner VIPS”, waar hij zijn vaardigheden op verschillende gebieden kon laten zien, waaronder zijn natuurlijke charme en entertainerskwaliteiten.

Een van de hoekstenen van Mick’s carrière is zijn constante aanwezigheid op het podium. Met optredens door heel Nederland weet hij telkens weer zijn publiek te betoveren met zijn krachtige stem en aanstekelijke enthousiasme. Mick Harren blijft een geliefde en onmisbare naam in de Nederlandse muziekwereld, altijd klaar om mensen te laten dansen en genieten van zijn tijdloze hits.

Kijktip: de serie Mick in Mokum (YouTube)

Boekingen: tape optreden 30 minuten inclusief geluid

Volg Mick Harren op social media: